Nu kan ni höra mig prata på YouTube!

Jag har nu spelat in min allra första röstvideo! I den visar jag var alla stenar i Epona finns, samt vilken runda jag tar när jag gräver
 
 
 
Jag spelade även in när jag letade guld åt Chaun the Leprechaun i onsdags
 
 
 
Jag har även spelat in videor där jag visar var alla stjärnor finns i varje område, och tips för hur man klarar druidträningen för Solens Cirkel. Jag tänker även påbörja en play-through av Starshine Legacy och de tidiga Star Stable-spelen. När de videorna kommer upp vår vi se. Jag måste redigera, klippa ihop och rendera nästan allt mitt material, och det kan ta lite tid.
 
Jag tar gärna emot konstruktiv kritik om mina röstvideor! Jag vet att jag bl.a. behöver tänka på att artikulera bättre emellanåt och inte prata så snabbt och sluddrigt. X) Om det är något annat ni märker av som ni tycker att jag bör tänka på, så säg till!
 

Jag har fått jobb!!!!

Jag vet att jag inte har uppdaterat här särskilt regelbundet på sistone, men det har pågått en hel del irl så jag har inte direkt haft varken tid eller ork att skriva något.


Som det står i rubriken så har jag äntligen fått jobb!! Förra veckan var jag på arbetsintervju på barn- och ungdomsförvaltningen i min kommun, och igår fick jag besked om att jag hade fått jobb som timvikarie!! Jag kommer främst att vikariera inom förskolan men även inom fritids. Nu kan jag förhoppningsvis spara ihop till en ny dator. Min nuvarande är 10 år gammal och även om den funkar helt okej så är prestandan inte på topp. X) Det skulle vara kul med en nyare som har bättre prestanda som klarar sso bättre.


Något nytt som är SSO-relaterat är att jag gett mig in på att spela in videor till YouTube där jag sitter och pratar. Jag har bl.a. spelat in mina grävrundor, samt var alla stjärnor finns. Nu ska jag bara klippa ihop, rendera och ladda upp det jag har. Varning för babbel och konstiga sidospår säger jag bara haha. 

Jag trodde att det skulle vara svårt att sitta och prata medan jag spelade in men det var förvånansvärt lätt. Jag var bl.a. rädd för att jag skulle låta monoton, men jag lyckades nog undvika det. Ni får lyssna själva sen när första videon är uppe.

Jag är faktiskt lite sugen på att göra en play through med Starshine Legacy samt Starstable: Höst-, -Vinter-, -Vår- och -Sommarryttaren. Vet att det gjorts X antal gånger tidigare, men det skulle ge mig en bra ursäkt till att spela spelen igen, och ingen play through är ju helt lik någon annan ändå, även om det är samma spel. 

Jag kanske även gör play throughs av nya SSO-uppdrag när de kommer. Får se.

Undrar vad som kommer i uppdateringen imorgon? Det är ju St. Patrick på fredag så vi kanske får tillbaka Fortunafestivalen och pysslingen Chaun med hans regnbåge? Det ska bli kul att se vad SSE har planerat

Nya uppdrag och SSO på steam

I onsdags kom det äntligen några nya uppdrag!
 
Jamie Olivetree i New Hillcrest behövde hjälp med att hämta in tomma mjölkflaskor och ställa ut nya åt NHs invånare, och självklart hjälper man ju till. XD
 
Jamie fick dessutom 2 egna butiker, en med kläder och en med två helt nya "husdjur"! Och inte vilka husdjur som helst: det ena var en hoper bakutrustning bestående av en visp, en kavel, en träslev och en påse mjöl, och den andra var några limpor nybakt bröd. Jag tycker att det är riktigt kul att vi får lite udda saker att ha i sadelväskan, och inte bara levande djur som katter, hundar, kaniner, sälar och grodor.
 
Vi kan även bygga rykte med Jamie. Jag hoppas faktiskt att man kan fortsätta göra det tills man blir populär med henne. När man når nivån Vänligt Inställd så kan man köpa det som finns i hennes butiker just nu.
 
 
Här ovan ser ni kläderna från Jamies butik: en klänning, en servitrisväst, en servitriskjol och en kockjacka. Jag önskar att vi också kommer att få vita, matchande byxor till kockjackan, samt en riktig, vit kockmössa. Mer vita kläder åt folket! Snygga skor och hanskar borde vi också få till käderna.
 
 
Sen har SSE tänkt att försöka lansera SSO på Steam, och behöver vår hjälp till det! Ni som kan, gå in på Greenlight på Steam och rösta! (Man måste vara medlem på Steam och ha spenderat minst 5euro för att rösta).
 
På SSOs Greenlight-sida så fick man se en liten spoiler också. O: Jag tror den har att göra med felskrivning i titeln till nyhetsvideon som kom i onsdags, vilket förvissor snabbt rättades till. X)
 
Här är bilden. Kan ni se vad som är annorlunda?
 
En, två, tre, fyra fem, sex, sju- Vänta va? SJU?!? O.O
 
 
RSS 2.0