Äntligen uppdrag hos familjen Jarlasson!

Kanske lite sent omsider med tanke på att denna uppdatering kom redan i förra veckan, men ändå: äntligen!!

Jag har hoppats på fler uppdrag med denna familj ända sedan jag pratade med Doris för första gången i början av spelet, när man skulle försöka hitta någon som ville bli borgmästare i Jarlaheim. Det känns dessutom som om dessa uppdrag bara är början, så jag hoppas verkligen vi får fler snart, och särskilt dagliga uppdrag så att man kan gå upp i rykte med familjen lite snabbare.

Det var jättekul med en ny tävling också! Jag tycker dock den är rättså svår; jag fattar inte hur vissa kan klara den på mindre än 1 minut. Men men, det är kanske är som med allt annat här i livet: öva, öva, öva! Än så länge får jag dock vara glad om jag klarar den på mindre än 1.30. Vissa svängar är skitsvåra och supersnäva, för att inte tala om de hinder som är dolda bakom buskar. Aja, det är inte den första tävlingen jag har haft problem med så här i början. Det kommer nog inte att dröja länge innan jag kan den någorlunda och börjar slå personbästa på den också.

Men som sagt, jag vill gärna få in fler dagliga uppdrag på Paddockön. Tävlingen ger knappt 20 RP/dag, så just nu kommer det att ta ca 9 månader för mig att bli beundrad med Jarlasson. Det är liiiite väl segt.

Det ska dock bli spännande att se vad vi får för slags uppdatering i morgon. Jag hoppas på ännu fler uppdrag, och gärna något mer i dinodalen. Det skulle vara super om vi fick hitta Snömannen, eller få komma till Kallternas land på andra siden Isenport. Men men, vi får se vad det blir.

Dag 20


Jag och SSO
 
Tja, vad ska man säga?
 
Jag har spelat i lite över ett år nu. Man kan lugnt säga att jag älskar spelet och jag spelar nästan dagligen. Ibland lite för länge, måste jag erkänna. XD

Jag väntar med spänning på onsdagsuppdateringen varje vecka och jag ser fram emot allt nytt som kommer att läggas till i spelet. Jag hoppas verkligen att det kommer nya huvuduppdrag inom kort.
 
 
Jag irriterar mig på vissa saker i spelet som strider mot verkligheten. Nu talar jag inte om magin, utomjordingarna och andra världar och allt annat påhittat som enbart hör spelet till. Jag menar de små detaljerna där SSEAB totalt struntat i att kolla upp fakta innan de lade till det. T.ex. fiskarna i fiskeuppdragen som placerats i helt fel habitat (sötvattensfiskar i havet och saltvattenfiskar i floder och sjöar) eller när de påstår att Liopleurodon (skelettet i dinodalen) var en dinosaure när den var en vattenlevande reptil. (Dinosaurierna levde endast på land).
 
Jag älskar alla diverse detaljer som man snubblar över ibland. Det finns nästan alltid något helt nytt att upptäcka om man tar sig tid att leta runt och se sig noga omkring.
 
Jag är tacksam för den underbara klubb jag är med i, och jag kommer inte lämna den i första taget.
 
Detta är jag och SSO

Dag 16-19

Klumpinlägg, orkar inte separera dem. XD De handlar ändå om samma tema, typ. :P

Dag 16: en funktion jag tycker om

Ringa hem. Helt klart ringa hem. Det år sååå smidigt om man vill till hemstallet en snabb vända, eller om man sitter fast och inte kan komma loss. Näst bästa funktionen är transporterna. Jag skulle bara önska att man kunde ta transport över områdesgränser, istället för att t.ex. tvingas ta transport till Nilmers Högland för att sedan rida över bron och ta transport från värdshuset till Jarlafälten. Eller, för den sakens skull, ta transport till ridhuset och sedan rida till jaspersgård för att därifrån ta transport till gyllenbladstallet. Det hade varit så mycket smidigare att ta transport till vilket område som helst i spelet. Det skulle även vara bra om det infördes fler balonger, så att man kan nå Dindalen från fler platser än bara Valedale och Silvergladebyn.

Dag 17: en funktion jag tycker är onödig

Censuren, utan tvekan. Det är en sak att SSO-gänget vill censurera svordomar och sådant, men det är helt åt fanders att helt vanliga ord och fraser censureras. Vad är det som är så farligt med att säga "fatta", "möte", "snö", "snygg" osv? Det är dessutom superenkelt att ta sig runt cencuren genom alternativa stavningar och liknande, så SSO-gänget kan lika gärna ta bort den helt och hållet.

Dag 18: en funktion jag hoppas på

Kunna styra hästen utan att ryttaren sitter på. Alltså, om man sitter av så ska man kunna välja om man vill styra ryttaren eller hästen. Det är kanske inte världens mest nödvändiga funktion, men de hade underlättat för bildtagning de gånger man vill ta bild på hästen utan ryttare. Som det är nu måste man använda sig av "vildhästfunktionen" och den är inte helt tillåten. :P


Dag 19: ett uppdrag jag hoppas på

Jag kan inte välja bara ett, så här är några uppdrag jag hoppas på:

- Fler uppdrag med ödesryttarna, t.ex. att få hitta Anne och Concorde.
- Uppdrag som låser upp Asklandet
- Uppdrag som låser upp Isenport
- Uppdrag med Stjärnans cirkel och Månens cirkel, så att man kan träna upp de egenskaperna också.
 
RSS 2.0