Två nya hästar!

Nu när vi fått 350 SC gratis från SSO och dessutom haft dubbelhelg, så passade jag på att köpa ett par nya hästar. Det kommer att ta evigheter att levla upp dem eftersom jag inte kan logga in särskilt ofta längre, men vafan, de är söta så de får vara i stallet som ögongodis. XD
 
Skyfall
(svenskt uttal, som i synonymt med hällregn. Fan ta den som kommer med Bond-referenser :P)
 
 
Ras: morganhäst
Kön: sto
Ålder: 5 år
 
Den här unga damen fick sitt namn efter det kraftiga regn som föll natten hon föddes. Regnet var så kraftigt att grödorna låg platt på åkrarna efteråt. Hon är en väldigt busig dam med stark personlighet. Hon hade nyss blivit inriden när jag köpte henne så hon har inte fått särskilt mycket träning inom någon gren, men jag hoppas att hon ska bli en duktig westernhäst.
 
Wildheart
 
 
Ras: welshponny
Kön: valack
Ålder: okänd
 
Jag träffade den här vackra, vilda killen en dag jag strövade omkring på heden på Sydhoven, och jag föll för honom direkt. Han gick och betade i utkanten av hjorden, och när jag närmade mig försiktigt så blev han nyfiken och kom fram. Jag lyckades bli vän med honom, och jag såg till att gå och hälsa på honom så ofta jag kunde. Efter ett tag hade vi blivit så goda vänner att jag vågade sitta upp på honom. Jag blev snabbt förälskad i honom och kände att jag bara måste adoptera honom, så jag gick till eremiten och frågade om jag kunde få honom. När Eremiten sett oss tillsammans så gick han med på det, om jag gav en donation till bevarandet av jorviks welshponnystam, vilket jag självklart gjorde. Jag såg även till att kastrera honom, och med eremitens tillåtelse får han fortsätta springa fritt mesta tiden med sina gamla hästkompisar. Jag har inte riktigt hjärta att ta honom ifrån hans fria liv helt och hållet.

Kommer inte in >.<

Sedan förra veckan har jag inte kunnat komma in i spelet. ._. Det har varit så sedan onsdagen den 18:e. Jag kan starta upp launchern och logga in på den utan problem, men när jag trycker på Spela så stängs launchern bara ner och inget händer. Det börjar bli lite frustrerande nu.

Några har föreslagit dålig uppkoppling, men jag tror inte att det är det som är problemet. Min uppkoppling är inte sämre än vad den brukar vara, och jag har klarat mig med den fram tills nu utan några som helst problem. Första gången jag märkte av detta så satt jag dessutom hemma hos brorsan och var uppkopplad mot hans wi-fi, som är MYCKET bättre än uppkopplingen jag kan få här hemma med bara mobil och surfplatta att koppla upp datorn mot för att kunna spela. Inte ens där gick det.

Det enda som hjälper lite grann är att helt installera om SSO, men då kan jag bara logga in en endaste gång direkt efter ominstallationen, sen kommer problemet tillbaka. Jag har bara dryga 26 GB data totalt att röra mig med varje månad, så jag har inte möjlighet att slösa 1 GB för att kunna ladda ner launcher-filen och alla spelfiler varje gång jag vill spela, i alla fall inte om jag vill spela ofta. 1-2 gånger i veckan skulle kanske funka för att kunna kolla in onsdagsuppdateringen och gå på klubbmöte t.ex., men det är allt. Det gör mig inte direkt sugen på att fortsätta spela.

Jag har kontaktat support och väntar nu på svar från dem, men om de inte ger mig något konkret förslag som faktiskt hjälper så vete fan vad jag ska ta mig till. -.-

Just nu ber jag till gudarna och alla makter att problemet har löst sig självt efter uppdateringen imorgon.

Här kommer vi!

 
Ibland får man bara till den där perfekta bilden i exakt rätt ögonblick. Ser nästan ut som om vi är på väg ut ur bilden XD
RSS 2.0