Ännu mer överraskningar

SSE skrev precis ett avslöjande om att Galloper Thompsons häst var en jorvikisk uthäst. 😮 Med tanke på storleken och kroppsformen så trodde jag att det var en shire.Jag vill ha in den här utrustningen i spelet. Så snygg! 😱

Hur som helst, SSE skrev sedan att de kom ut med det här avslöjandet pga något som kommer på onsdag. Jag tror och hoppas att det betyder fler urhästar! Jag är så glad nu att jag sparade hälften av de SC jag köpte nu under dubbelhelgen, XD.


Jag hoppas också att vi får en urhäst som liknar Tompas häst: svart med flammande man och svans. I övrigt ska det bli spännande att se vilka färger/tecken de nya urhästarna har, oavsett hur de ser ut. Det skapades ju många, snygga urhästar under tävlingen förra året, så jag hoppas att vi får minst tre helt  nya urhästar med fina färger den här gången.

Star Stable Horses finns i App Store och Google Play!!

Japp, det stämmer! Fölappen går att ladda ner redan nu, både till Apple och Android!
 
image
 
 
Generell info
 
Appen är gratis att ladda ner (!!!!!), och det är gratis att välja föl. Däremot så kostar det Star Coins att ladda upp hästen till SSO när den är stor nog. Kostnaden är densamma som för hästar av samma ras i spelet, MEN! när hästen väl har laddats upp så behöver man bara levla upp den från lvl 10.
 
Välja föl
Just nu kan man bara välja mellan 3 mustangföl: en svartskäck, en isabell och en vit. När du valt ditt föl så döper du det, och sedan kan du börja ta hand dom det. Personligen så hade jag verkligen hoppats på att få en uppdaterad starthäst via appen, men söta mustangföl säger man ju inte nej till. ♥.♥
 
image
 
image
image
Så söta!
 
Man kan bara ta hand om 1 föl åt gången, verkar det som. När fölet är i lvl 10 i appen så kan man föra över det till SSO. Kostnaden för överföringen är samma som kostnaden för mustanger i spelet, MEN!! den kommer att vara tränad till och med lvl 10, om jag förstod det rätt. Man kan även starta om med ett annat föl. Omstart kan göras precis när som helst.
 
Träning
Varje dag kan man göra dagliga uppdrag för att levla upp sitt föl: tvätta det, mata det, ge det vatten, kratsa hovarna, borsta det och träna det. Man kan bara göra dessa dagliga 1 gång om dagen för att få XP till hästen, men man kan göra om dem flera gånger sedan bara för att pyssla med den.
 
image
Titta noga hur man ska göra! Efter tre misstag får man börja om från början med övningen. X)
 
image
 
Man kan även ge fölet en massa godis och klappa det när man inte har dagliga att göra
 
image
 Klappa snel hest
 
 
 
Frågan är nu bara: Kommer de tre mustangfölen att försvinna sedan om en ny ras läggs till, eller kommer de att vara kvar? De på SSE kan ju vara så kiviga att fölen i apparna är limited edition, så att säga, så man bara kan få tag i särskilda hästar via appen och bara under en begränsad tid. Det ska bli spännande att se hur det är med den saken. Det kan ju även vara så att vi bara får ta hand om dessa tre mustangföl, fast det blir ju ganska tråkigt i längden haha. X) Som sagt, vi får se vad de tänkt mer.
 
 
RSS 2.0