Nytt i Life Time-butiken? o:

Jag hittade den här sadeln och kavajen i Life Time-butiken. Jag har inte sett någon av dem tidigare. Någon av er läsare som vet ifall det är gamla saker som nu blivit tillgängliga igen ifall man inte hämtat dem, eller är det helt nya saker?Jag kunde inte hitta något om dem i SSO database, heller.
 
 
 
 
Där fanns två t-shirt också som jag tror att man kunde få med värdekoder en gång i tiden, men jag tyckte inte att de var snygga, så jag hämtade dem inte. XD Det var de där färgglada silvergladetröjorna med hästskotryck på bröstet. De finns i databasen.
 
Jag upptäckte också att Life Time-butiken nu ser ut som butikerna i gallerian "invändigt" med stora bilder och samma meny. Det måste ha kommit ganska nyligen, för när jag kikade in där för någon vecka sedan så såg det ut som i övriga butiker i spelet med en översikt som liknar ryggsäcken. Jag hoppas nästan att övriga butiker uppdateras på ett liknande sätt, för det ger en mycket enklare översikt när man ska titta på sakerna som finns, så man slipper hålla muspekaren över varje grå eller gul ikon för att se hur sakerna ser ut. X)

.

Raptor är tillbaka. Yaay..... :P

Eller tillbaka och tillbaka, man ser ju honom varje torsdag. :P Modeshowen är i varje fall tillbaka.
 
Raptor uppträder dock med en helt ny låt som heter Jorvik City. Det låter som om refrängen går: "Eeenie Meenie Miney Mo, I will never let her go." Personligen tycker jag att den här låten är snäppet bättre än Doh Dah (ritch ratch fillibom bom bom) som han sjöng under förra modeshowen. Jag tror att han uppträder varje hel timme, så det finns gott om tillfällen att dra till Gallerian och lyssna på uppträdandet.
 
 
 
Det kom en hel del nya kläder också. En hel del av det var ganska snyggt, men jag vet inte om jag kommer att köpa något av det. I alla fall inte än. X) Jag har min snygga höstoutfit som jag nog kommer att hålla mig till ett tag. :P Över lag tyckte jag dock inte att det var så mycket att hurra för den här veckan.
 
Jag undrar dock hur många det blir som tänker hålla modeevent i gallerian nu när catwalken finns tillgänglig? Det blir säkert lite roligare nu när vi kan gå utan att behöva vrida och låsa kameran och hålla in vänster/höger hela tiden. Det blir nog ganska många modevisar från diverse klubbar och från enskilda personer. XD
 
 
 
Eftersom det är modevecka den här veckan, så bara måste det ju bli födelsedagsfirande nästa vecka. :D Det ser jag fram emot. Som vanligt får vi säkert en ny födelsedagsoutfit, och jag hoppas även på att vi får något extra i år eftersom det ju är femårsjubileum. Star Coins får vi säkert också, som i tidigare år. *hållertummarnaför500* Oavsett så ska det bli spännande att se vad SSE har planerat för årets firande. :D
 
 

Årstidsdikt

Jag fick sådan inspiration av versen jag skrev under höstbilden igår, så jag knåpade ihop en hel årstidsdikt. Det blev inte helt tokig, om jag får säga det själv. :3
 
Årstiderna av Savannah Wolfborn
 
 
Kom stormar och vinande vindar
Kom kyla och fallande löv
Kom sprakande färger i gult och rött
Kom Höst och lägg världen i vilaKom snöfall med virvlande flingor
Kom drivor och blänkande is
Kom tappar och frasande steg
Kom Vinter och sänk världen i sömnKom knoppar och tidiga blommor
Kom snösmältning och forsande bäckar
Kom flyttfåglar och nyfödda ungar
Kom Vår och få världen att vakna

 

Kom värme och blomtäckta ängar
Kom grönska och spirande gräs
Kom djuren som betar i hagen
Kom Sommar och fyll världen med liv
RSS 2.0