Nyheterna är ute...

...och vi fick uppdrag med den ensamma ponnyn på Sydhoven! :D Jag gissar att de också har att göra med den mystiska pråmen man fick se under uppdragen när man skulle få Madison att göra sina läxor. Med tanke på att man även är tvungen att göra uppdragen med baronessan och Butterfly, så är det kanske den dumma Mr Anwir som stjäl hästar på Sydhoven. :O

Som jag gissade så kom det utrustning till gallerian och marknaden flyttade mycket riktigt till Jarlaheim. Däremot fick vi inte bara utrustning, utan även kläder. Det var länge sedan vi fick bägge. Hoppas att det kom något snyggt.

Tankar om dagens uppdatering

Förra veckan fick vi ju lite kläder så idag gissar jag att vi får utrustning, som vanligt i gallerian...suck -.- Marknaden kommer nog med all säkerhet att flytta på sig till Jarlaheim om jag inte minns helt fel angående flyttschemat. Jag har för mig att det är Jarlaheim -> Fort Pinta -> Silvergladebyn -> Västkobbens fiskeby

Jag hoppas att vi får New Hillcrests championat idag. Jag ser verkligen fram emot att få köra det.

Det hade varit kul med något uppdrag också. Det står ju en ensam welsh och betar på Sydhoven strax utanför stencirkeln. Jag vill veta vad tusan den gör där istället för att springa med hjorden. o: Sen skulle jag vilja ha en fortsättning på uppdragen med Thomas vadhannuhetteiefternamn i Epona. De uppdragen slutade ju på en riktig cliffhanger! O:

Aja, vi får se vad som kommer.Titta vad jag hittade

 
Jag var på stan igår på jakt på ett par nya skor, och då passade jag på att kika runt efter SSO-prylar, bara för att se om det fanns.. I Halmstads Bokhandel lyckades jag hitta det här, och jag kunde inte låta bli, jag var bara tvungen att köpa. 🙌 (Suddet suger btw, det är asdåligt att sudda med, men vässaren är bra) Där fanns även ett pennskrin och ett pennfodral med pennor i, men de har jag inget behov av just nu. 
 
Jag lyckades även hitta ett par supersköna walkingskor på stadium, ett par svarta Reebok V DMX Max Walk Ultra. De har tjock, stötdämpande "memoryfoam" i innersulan som formar sig efter foten. De är helt underbara att gå med!
 
Jag smet även in på Indiska för att se om jag kunde hitta en ny tekopp, och hittade en jättefin som är svart på utsidan och blåkrackelerad på insidan. Koppen såldes med en matchande fat, och så köpte jag även en likadan skål. Det fanns även mattalrikar och assietter med samma färg och men de fick vara. XD
 
 
Idag ska jag nog levla Thunderclash. Det regnar idag så det är en riktig datordag. Imorgon får jag se till att börja plugga. Det blir hemmastudier den här terminen eftersom jag ligger efter med några tentor som måste klaras av innan jag kan fortsätta. För er som inte vet så läser jag till sjuksköterska. Samtidigt kämpar jag mot en mindre depression, vilket gör att jag ibland har svårt att hålla jämna steg med de andra i klassen, men det går sakta framåt. Jag ska tenta av termin tre nu i höst, och bara jag klarar en av de två första tentorna så får jag fortsätta med termin 4 till våren. 🙌 Jag ska dock satsa på att klara alla tre jag har efter mig så jag blir av med dem. X)  
 
Till våren går jag ut på 10 veckor praktik det första jag gör, och det ser jag fram emot. 😃 Om jag hade klarat den här terminen förra hösten så hade jag fått praktisera på hjärtavdelningen i våras, så jag hoppas att jag hamnar på den avdelningen nästa år. Det verkar så spännande att jobba där. ^^ Annars spelar det inte så stor roll var jag hamnar. 
 
Ok det blev väldigt mycket irl-snack i det här inlägget haha. XD Menmen, det kan bli så ibland.
RSS 2.0