Fälttävlan - terrängritt och avslut

Ikväll var det den sista deltävlingen på min och Roses fälttävlan. Martin och Hanna var tråkigt nog de enda som kunde delta, men det gick bra ändå.
 
Martin vann deltävlingen, men Hanna vann hela fälttävlan med 60 poäng. Stort grattis till Hanna och bra jobbat!! Isabella kom tvåa med 50 poäng och Martin trea med 40 poäng. Bra jobbat av er också!!
 
Finalfoto
 
Nu är fälttävlan över för denna gång, men vi har pratat lite om att kanske, eventuellt föreslå att ha något liknande igen med PKS, så att vi kanske får lite fler deltagare än bara tre. Om det blir tillräckligt många intressenter från klubbarna,så skulle man skulle kunna anordna kvaltävlingar till och med.  Vi spånade lite på att i så fall låta deltagare tävla både på lagnivå och individnivå. T.ex. alla deltagare tävlar individuellt under tävlingarna, men varje individs poäng räknas in i lagets sammanlagda poäng, så att vi i slutet får bästa individ och bästa lag. 
 
Får se om detta blir av. I så fall skulle kanske varje klubb kunna ansvara för varsin deltävling så att det inte blir för mycket för en klubb att hålla i, och jag säger Pax för att AK håller i dressyren så att jag kan vara domare. XD  PS och SWS får slåss om vem som håller i hoppningen respektive terrängen. XD Jag blir så stressad av att delta i grupptävlingar och får sällan en bra placering i tävlingar individuellt, plus att jag pinsamt nog tycker att det är lite långtråkigt att bara stå och titta på (hosthost), så då är jag hellre aktiv på annat sätt och ansvarar för ett delmoment.
 
Det kanske skulle kunna vara bra också om de som ansvarar för varje deltävling äver är domare på alla tävlingar. Det kan vara bra med tre domare särskilt på dressyren, dels för att en ensam domare inte ska kunna anklagas för att favorisera sin egen klubb om klubblaget skulle visa sig vara bäst, plus att tävlingen inte behöver pausas mitt under ett program ifall en domare får nätverksfel.
 
Får prata mer med Sab och Martin om det här, och även höra med PS och SWS om de skulle vara intresserade. Det skulle onekligen vara superkul om PKS kunde hitta på något sånt här. :3
 
 

Men vad håller de på med....?

Igår var servrarna nere i stort sett hela eftermiddagen, och idag har det inte gått att komma in på hela dagen. Nog för att jag uppskattar att de tar sig tid att fixa buggar och sådant, för det är vad jag antar att de håller på med just nu, men de kunde åtminstone ge oss lite mer information om vad tusan det är som händer.

Kommunikation har aldrig varit SSEABs starka sida. De svarar as-sällan (eller snarare inte alls) på meddelanden man skickar in till support, och om de måste stänga servrarna någon annan dag än onsdag, så händer det nästan aldrig att de talar om varför eller meddelar på ett ungefär hur lång tid de tror att det ska ta.

Aja förhoppningsvis blir vi väl av med lite buggar nu åtminstone.

Äntligen!!

Idag fick jag äntligen tag på skorna till friluftskläderna, så nu får gamla Bettan gå i pension i min garderob. XD
 
Keps och handskar: mystiskt skelett
Jacka: litet skelett
Byxor: ovanligt skelett
Skor: spektakulärt skelett
 

Nu har jag alla klädsett man kan få från Dinodalen: vintermästarkläderna, friluftskläderna och elitkläderna. 
 
Vänster: vintermästarkläderna från Jura
Mitten: friluftskläderna från Jura
Höger: Elitkläderna från Harley
 
 
Personligen tycker jag dock att det är snyggast att blanda elitkläderna och friluftkläderna så att man använder friluftbyxorna och -handskarna tillsammans med elithjälmen, -jackan och -stövlarna. Som någon påpekat (vet inte vem) så ser elitbyxorna ihop med elitstövlarna ut som om man har skor på sig och ett par konstiga bruna band nedanför knäna. :P Svarta byxor till stövlarna och jack ser mycket bättre ut.
 
 
RSS 2.0