CSS är svårt DX

Jag har gett mig i kast med att göra en ny bloggdesign till AKs klubblogg (tyvärr låst för icke-medlemmar). Jag hittade en snygg gratisdesign på designadinblogg.se som heter Space Fashion 2 som jag sedan valde att arbeta vidare med. Jag har aldrig egentligen arbetat med CSS-kodning tidigare, så det är lite trixigt att hitta rätt i kodningen ibland, men sakta men säkert tar designen form. :D

Jag kör mest trial-and-error när jag ändrar i koderna, dvs jag testar att ta bort eller lägga till något för att se om jag får önskat resultat. Ibland funkar det, ibland funkar det inte, och vissa gånger går det rätt och käppsvängen så att hela layouten blir knasig. XD Det är faktiskt riktigt kul dock, men svårt. I alla fall så älskar jag att man kan skapa sig en 100% personlig blogg utan att det kostar en krona.

En vecka till av halloweenskoj :D

...och vi har fått stora grodor att ha som husdjur O:
 
OMG så söt!
 
 
Och den fångar flugor också *-*
 
Det finns tre stycken att välja mellan, som det står i nyheterna: den turkosblå som ni ser här ovan för 29 SC, en mörkblå med fläckar för 69 SC, och en grön med fläckar för 199 SC. Jag tror inte att jag kommer att köpa de andra två. Jag har "bara" 900 SC ca kvar nu, och jag vill spara dem så att jag kan köpa nästa nya häst direkt när den kommer, om jag vill ha den. Vi borde rimligtvis få åtminstone 1 till ny hästras i år. Den här lilla sötisen var för svår att motstå. dock. Jag var frestad att köpa den gröna också, men det kändes inte helt värt det att lägga 199 SC på den. X)
 
Tjejen som säljer grodorna finns i spegelträsket, så man måste tyvärr ha låst upp Epona för att kunna köpa grodorna. Jag hittade försäljaren en bit inåt stigen som leder upp till observatoriet från träsket. När jag lämnat butiken så försvann hon, så jag vet inte om hon antingen flyttat på sig eller om det är någon bugg som gör att hon blir osynlig när man köpt en groda, så man bara behöver relogga för att hon ska dyka upp igen. Jag hinner inte testa just nu, men man får väl hoppas att det är något sånt.
 
 
 
 
 

Det kommer i november!!

stable
 
Igår kom äntligen en till, efterlängtad smygtitt på det nya hemstallet. Så snyggt det kommer att bli! Bäst av allt: det kommer redan i november! :D
 
Det blir kanske inte så många boxar som många hoppats på, men vi kunna ha minst 12 hästar hemma, och en möjlighet att uppgradera stallet med Star Coins för att få ha upp till 18 hästar hemma totalt. :D Jag hoppas bara att det betyder att det är 1 box/häst, annars blir jag sjukt besviken. Jag är trött på att behöva tränga ihop hästarna.
 
Hästön kommer att tas bort och ersättas med en hage, och det kommer att vara helt gratis att skicka ut sina hästar dit! Mina förhoppningar om hagen är att hästarna kommer att tas om hand även där, så att de inte kommer tillbaka med gul smiley som de gör med nuvarande budgetsemestern. Det hade varit kul om en häst med röd smiley får en grön smiley direkt när den skickas till hagen, men det kanske är för mycket att hoppas på. X) Jag hoppas att SSE åtminstone gjort så att hästarna får grön smiley snabbare - eller i alla fall lika snabbt - i hagen som när man matar dem själv. Ska bli spännande att se hur de tänkt.
 
Jag skulle älska om de passar på att göra om garderoben också, så att man får färgade miniatyrer av kläderna och utrustningen. Det skulle vara så mycket enklare om man direkt ser vilken utrustningsdel som är vilken, och likadant med kläderna.
 
Jag hoppas även på att de gjort så att husdjuren slipper sitta i garderoben, utan får lekhagar som i husdjursbutikerna istället, och att man kan förvara mat i garderoben.
 
Det har sagts också, har jag för mig, att stallet ska kunna göras personligt. Det ska bli spännande att få reda på hur.
 
Jag kan knappt vänta nu på att det nya hemstallet kommer, och det blir någon gång inom 5 veckor! :D Så taggad!
RSS 2.0