Nya hästar idag!

Ingen stor uppdatering idag
 
Launchern uppdaterades och nu visar laddmätaren (eller vad man ska kalla den)  % istället för X MB / Y MB. Personligen föredrog jag faktiskt att man kunde se exakt hur stor datamängd det var som skulle laddas ner, men men.
 
Vi fick även 3 snygga, nya varianter av engelskt fullblod, islandshäst och morganhäst! :D De är alla apelgrå! ♥.♥ Jag älskar apelgrå hästar!
 
3apelgra 
 
Jag kommer definitivt att köpa fullblodet någon gång eftersom jag typ samlar på den rasen, men det kan hända att även islänningen flyttar hem till mitt stall. Så söt! Morganhästen har fin färg på kroppen, men jag gillar inte strumporna. X) Jag vet inte varför, men jag har svårt för strumpor på spelets hästar med undantag för några få. Jag känner också att jag har tillräckligt med morganhästar redan. X)

Födelsedagsfirandet fortsätter en vecka till, även om födelsedagstävlingarna är borta. Jag antar att man fortfarande kan göra tipspromenaderna om man missat dem, för jag har för mig att de förlängde firandet av anledningen att vissa inte kunde göra dem pga allt lagg. Jag får kolla på mina extrakonton om det stämmer. Jag har inte gjort dem på alla än.
 
Vad tyckte ni om de nya hästarna?Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Savannah Wolfborn

Blogg om Star Stable Online

RSS 2.0