Äntligen kom den frisiska sporthästen! :D

Bara 2 saker gissade jag rätt idag: hästmarknaden och kläder till gallerian. XD Appen och championatet uteblev, tråkigt nog.
 
Åh andra sidan fick vi äntligen den nya, frisiska sporthästen! :D
 
Jag har varit nyfiken på den nya, frisiska sporthästen ända sedan friesern kom. Föga förvånande har den samma kroppsform som friesern, och den verkar röra sig likadant. Jag kommer definitivt att köpa åtminstone en av dessa vackra hästar
 
Först ut har vi en mörk linfux. Jag älskar färgen på manen, men jag vet inte vad jag tycker om strumporna. Jag vet inte varför, men jag har svårt för hästar med höga strumpor på alla fyra ben. X) Den var riktigt fin i övrigt, och om jag köper den så kommer den nog att få ha benlindor på permanent. XD Jag älskar framför allt att den inte är riktigt så blank som de svarta frieserhästarna.
 
 
 
Nästa är en skimmel (tror jag). Riktigt fin, den också. Skimmel är nog en av mina favoritfärger på hästar, särskilt gråskimmel, men detta är snarare en avblekbar. Aja, man kan inte få allt.
 
 
 
Det här gissar jag är en brun konstantskimmel eller brun stickelhårig eller vad man nu vill kalla den. Jag älskar de bruna slingorna i manen och svansen! Och den annorlunda färgen på kroppen är riktigt underbar.
 
 
 
Alla tre kostar 890 SC, precis som den gamla sporthästen gjorde innan prissänkningen.
 
Jag hoppas att vi någon dag får ännu fler färger med den frisiska sporthästen. Jag skulle vilja ha en schabraktigrerad, typ som den gamla (dens varta med en stor, vit fläck på rumpan/ryggen med svarta fläckar inuti). Jag tycker att sådana hästar är så fina!
 
Jag är mest inne på att köpa konstantskimmeln, men jag är även lite sugen på linfuxen, även om den har strumpor. Skimmeln är fin, men jag har redan så många. Aja, jag kommer inte att kunna köpa någon förrän nästa dubbelhelg, så får se vilken som får flytta hem till mig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0