Önskade funktioner

Jag har funderat lite, och dessa är några funktioner som jag verkligen skulle vilja se i spelet
 
1. One player mode - möjligheten att kunna spela HELT ensam.
 
I one player mode är man osynlig för alla andra, och alla andra är osynliga för en själv, och chatten är inaktiverad. Enda sättet att kommunicera med andra i one player mode skulle vara via brev. Funktionen skulle gå att sätta på och stänga av via huvudmenyn, eller via en knapp på skärmen, och den förblir på tills man själv väljer att stänga av den. Med One player mode kan man utforska nya områden i lugn och ro, man kan göra de nyaste uppdragen i lugn och ro utan trängsel, och man slipper att störas av chatten.
 
 
 
2. Kunna blockera klubbförfrågningar.
 
Alla som vill vara klubblösa får i stort sett dagligen klubbförfrågningar jämt och ständigt. Just nu finns det bara ett sätt att slippa, och det är att gå med i en kravlös klubb, eller, om man är Star Rider, betala 50 SC och skapa en egen klubb. Många hade säkert mycket hellre sluppit dessa två alternativ och istället kunna blockera oönskade klubbförfrågningar helt och hållet. När funktionen är på så får man inga klubbförfrågningar över huvud taget, och om någon försöker bjuda in dig så får de skärmmeddelandet "Den här spelaren vill inte gå med i någon klubb", eller något liknande. För att gå med i en klubb så måste man stänga av funktionen.
 
 
 
3. Kunna blockera gruppförfrågningar
 
Alla har säkert någon gång blivit spammad med gruppförfrågningar, och även dessa hade det varit skönt att kunna blockera de stunder man absolut inte vill kunna bli inbjuden i grupp, särskilt när den som bjuder in inte accepterar att man nekar och fortsätter bjuda in, och enda sättet att värja sig är att blockera personen. Med blockerafunktionen på så slipper man alla gruppförfrågningar, och man kan inte bjuda in andra heller, och den som försöker bjuda in får skärmmedelandet "Den här spelaren vill inte vara med i en grupp"
 
 
 
4. Kunna blockera vänförfrågningar
 
Särskilt jag hade varit glad för den här funktionen. Jag blir riktigt irriterad när någon random person försöker fråga vän, särskilt när de fortsätter att fråga när jag nekar. Den här funktionen ska dock bara kunna blockera vänförfrågningar från andra, men man ska fortsätta fråga vän själv även när funktionen är påslagen.
 
 
5. Införa tidsgräns på vänförfrågningar, alternativ till blockera vänförfrågningar
 
Ett annat sätt att slippa spammas av vänförfrågningar hade varit om SSO infört en tidsgräns på vänförfrågningar till samma person. Om du skickar en vänförfrågan och blir nekad, så måste du vänta en timme innan du kan fråga vän på samma person igen. Om nekningen var ett misstag så kan dock den andra ge dig en vänförfrågan på direkten. På detta sätt slipper men åtminstone att bli spammad jämt och ständigt.
 
 
5. Kunna stänga av valda chatter
 
Denna idé såg jag i FB gruppen Star Stable Online - game update ideas, postad av Martine Silverstone och jag tycker att den är skitbra
 
Man ska alltså kunna stänga av valda chatter, t.ex. säg och global, så att chattsymbolen bara blinkar för klubbmeddelanden och vänmeddelanden, eller hur man nu vill ha det. Samtidigt kunde global utökas till att bli en global chatt på riktigt igen så att man kan fortsätta att prata i den även utanför byarna och stallen. En sån här funktion hade verkligen varit toppen.
 
6. Slippa att shire, tinker, nordsvensk och andra, framtida sådana hästar inte blir långsamma när de bär tungt.
 
Egentligen inget måste eftersom det är superlätt att göra hästen snabb genom att sitta av och sitta upp igen (gäller alla raser), men det hade ändå varit kul om arbetsraser inte påverkades av tung last över huvud taget
 
 
 
 
Detta är bara några av de funktioner jag verkligen skulle vilja se i spelet. Finns det någon mer funktion som du väldigt gärna hade velat ha?
RSS 2.0