En dröm har gått i uppfyllelse!

Jag vet inte hur länge som jag längtat efter uppdaterade och mer realistiska hovslag och ÄNTLIGEN fick vi det. Jag älskar de nya hovslagen. De är 1000 gånger bättre än de gamla. Det bästa är ju att ljudet ändras beroende på underlag.
 
Det finns liite utrymme för förbättringar, tycker jag nog ändå. Bland annat så tycker jag att hovslagen är lite osynkade ibland och man hör ett extra hovslag då och då, som om hästen snubblar till, och ljuden på vissa underlag skulle behöva tweakas lite. T.ex. inne i städer så skulle hovslagen behöva låta skarpare och mer likt hovar mot asfalt/kullersten irl, och när man rider över träbroar så skulle de behöva låta mer dovt och ekande. Jag tycker också att de kunde göra hovslag på sand och andra, mjuka underlag lite mer dämpade. Förutom detta så är jag dock skitnöjd och har gärna på ljudet nu när jag rider omkring på Jorvik.
 
 
Sen har de ju lagt till en massa andra, nya ljud också.

Utrustningen: den klirrar och knarrar när man rider
Garderobsdörren: den går upp med en smäll
Grillning: elden sprakar i några sekunder precis när man lägger på ett grillset
Nordvensken: det låter DUNS när den landar efter en stegring

Det finns säkert fler, men jag kommer inte på dem just nu lol

Något jag saknar dock är hovslag i hemstallet. De hörs i boxar men inte i stallgången. Jag skulle också vilja ha fotsteg till karaktären. Vi går lite för tyst XD. Vem vet, det kanske kommer?
RSS 2.0