OMG det ÄR starthästarna som ska uppdateras! :D

 
Gammal vs ny.
Kroppen är rundare, huvudet en aning mindre och svansen sitter inte lika högt, men den har fortfarande kvar lite av starthästens karaktäristiska drag, särskilt i huvudets form. Den nya versionen ser öven ut att vara något högre och personligen tycker jag att den ser mer propotionerlig ut.  
 
 
Enligt nyhetsartikeln som postades idag så kommer SSE att ändra utseendet på starthästen OCH alla andra hästar med samma model rakt av. Det gamla modellen försvinner helt och hållet, så de enda "polygonälgar" som är kvar efter ändringen blir alltså Gamla friesern/sporthästen/andalusiern, tinkern/nordsvensken, gamla araben, fjordingen och jorvikisk ponny/chincoteague.
 
Detta betyder alltså att vi kommer att ha 2 nya versioner av morganhästen, painthästen, appaloosan och det engelska fullblodet inom kort (dvs den nya modell vi fått tidigare + de gamla som snart får den nya starthästmodellen). O: Jag gissar då att SSE kommer att vänta med att ytterligare uppdatera de raser av starthästtyp som ännu inte fått en egen, ny modell, (dvs moraben, akhal-teken, danska och holländska varmblodet, oldenburgaren, westfaliska hästen och selle francaisen) och antagligen istället fokuserar på att göra om tinkern, nordsvensken, andalusiern, fjordingen, jorvikiska ponnyn och chincoteagen när de inte för in nya raser.
 
 
 
Dessa borde rimligtvis vara en appaloosa, en paint och antagligen en oldenburgare eller morab. Vad jag kunde se i databasen så är det bara oldenburgaren och moraben som finns som apelkastade skimlar, så den till höger borde vara en av dem.
 
Jag är riktigt spänd på att se hur min Silverwarrior kommer att se ut, och hur de nya startisarna rör sig, samt vilka aninationer de har. Bara de har snyggare rörelsemönster, samt blinkar och betar så är jag nöjd!
 
Jag hoppas dock att SSE inför en ändra utseende-funktion fört starthästen i framtiden, och jag är spänd på att se vilka fler förändringar som SSE verkar ha planerade för starthästen i framtiden.
 
RSS 2.0