Äntligen uppdrag hos familjen Jarlasson!

Kanske lite sent omsider med tanke på att denna uppdatering kom redan i förra veckan, men ändå: äntligen!!

Jag har hoppats på fler uppdrag med denna familj ända sedan jag pratade med Doris för första gången i början av spelet, när man skulle försöka hitta någon som ville bli borgmästare i Jarlaheim. Det känns dessutom som om dessa uppdrag bara är början, så jag hoppas verkligen vi får fler snart, och särskilt dagliga uppdrag så att man kan gå upp i rykte med familjen lite snabbare.

Det var jättekul med en ny tävling också! Jag tycker dock den är rättså svår; jag fattar inte hur vissa kan klara den på mindre än 1 minut. Men men, det är kanske är som med allt annat här i livet: öva, öva, öva! Än så länge får jag dock vara glad om jag klarar den på mindre än 1.30. Vissa svängar är skitsvåra och supersnäva, för att inte tala om de hinder som är dolda bakom buskar. Aja, det är inte den första tävlingen jag har haft problem med så här i början. Det kommer nog inte att dröja länge innan jag kan den någorlunda och börjar slå personbästa på den också.

Men som sagt, jag vill gärna få in fler dagliga uppdrag på Paddockön. Tävlingen ger knappt 20 RP/dag, så just nu kommer det att ta ca 9 månader för mig att bli beundrad med Jarlasson. Det är liiiite väl segt.

Det ska dock bli spännande att se vad vi får för slags uppdatering i morgon. Jag hoppas på ännu fler uppdrag, och gärna något mer i dinodalen. Det skulle vara super om vi fick hitta Snömannen, eller få komma till Kallternas land på andra siden Isenport. Men men, vi får se vad det blir.
RSS 2.0