Nilmer's Dragons

Nilmer's Dragons är en kravlös klubb för de som vill vara "klubblösa", som jag äger på mitt Air Star-konto, Adriana Dragondawn. Klubben är för de som bara vill spela utan att behöva spammas konstant av klubbinbjudningar.
 
-Klubben har ingen lägsta level
-Klubben har ingen åldersgräns
-Klubben har inget krav på att vara Star Rider
-Klubben har inget krav på att medlemmar ska vara aktiva, vare sig i spelet eller i klubben
-Klubben har inga event (just nu, i alla fall, dock kommer eventuella event alltid att vara 100% frivilliga)
-Klubben har ingen klubbhäst
-Klubben har ingen klubboutfit
 
Med andra ord: klubben är HELT kravfri!!
 
Känner du att du behöver en fristad så att du kan få spela ifred? Då är Nilmer's Dragons för dig! Allt som krävs för att gå med är att skicka ett brev till Savannah Wolfborn, vilket är mitt namn på Marshmallow Cloud (ja, det går att skicka brev till personer på en annan server i samma land) och säg att du vill gå med samt vilka tider du brukar vara inne. När vi hittat en tid som passar båda så träffas vi i Moorland på Air Star för klubbinbjudningen.
 
Målet med Nilmer's Dragons är inte att bli en stor klubb med många medlemmar. Målet är just att spelare ska kunna ha en fristad för att få spela i lugn och ro för att få slippa klubbspam, eller t.ex. tills man hittar en aktivare klubb som man hellre vill vara med i. Hur länge man vill vara med är självklart helt och hållet upp till var och en.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0