Nya området avslöjat

I nyheterna denna vecka avslöjades det att det nya området på SSO kommer att vara Den glömda dinosauriens dal. Jag hade verkligen hoppats att den delvisa snösmältningen ovanför Valedale bara var ett sätt att avleda oss spelare, och att SSO-gänget istället tänkt öppna Södra Skördebygden, men man kan inte få allt man vill här i världen. :P
 
Dinodalen verkar dock vara ett riktigt spännande område. Enligt nyheterna står det att området är sänkt i evig vinter (Narnia, någon? :P ), ungefär som det är evig höst i Gyllenåsarna. Några bilder på områdetvisar ett dimmigt och snöhöljt landskap som ser mycket kallt och kargt ut. Och det kommer att vara STORT, större än Norra Skördebygden, har det sagts. Dinodalen kommer alltså att bli det näst största området, efter det centrala Silverglade/Moorland/Fort Pinta/Valedale/Firgrove-området, så det blir mycket att utforska. Det ska bli kul att få reda på vad man kan göra i Dinodalen. Man ska ju tydligen kunna leta fossil där, bland annat. Det vore ascoolt att kunna hitta fossil efter T-Rex.
 
Lite kul också att endast Nordsvensken inte påverkas av kylan. Alla andra hästar kommer att frysa och bli långsammare, men inte nordisen. Lite konstigt dock, för vad jag vet så har nordisar inte direkt varmare päls än de flesta andra hästar. Araber och achal-teke kanske skulle få det svårt i sådana klimat i verkligheten eftersom de framavlats i ökenklimat, men övriga raser borde kunna klara kyla lika bra som nordsvensken.
 
Aja. det blir säkert bra med den saken. Jag tror dock att man klarar sig bra med vilken häst som helst i Dinodalen, bara det att nordsvensken inte blir segare. HUR MYCKET segare övriga hästar blir återstår att se, dock. De kanske blir så sega att man får spader på dem, typ som om en lvl 15-häst blir lika långsam som en level 1-ponny. Om det skulle bli så, så kanske många skulle säga "screw this!" och köpa en nordis i rödaste rappet. :P Jag tror dock inte att hästarna blir riktigt så sega, men man vet aldrig. Vi får vänta och se, helt enkelt.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0