Nya uppdrag och SSO på steam

I onsdags kom det äntligen några nya uppdrag!
 
Jamie Olivetree i New Hillcrest behövde hjälp med att hämta in tomma mjölkflaskor och ställa ut nya åt NHs invånare, och självklart hjälper man ju till. XD
 
Jamie fick dessutom 2 egna butiker, en med kläder och en med två helt nya "husdjur"! Och inte vilka husdjur som helst: det ena var en hoper bakutrustning bestående av en visp, en kavel, en träslev och en påse mjöl, och den andra var några limpor nybakt bröd. Jag tycker att det är riktigt kul att vi får lite udda saker att ha i sadelväskan, och inte bara levande djur som katter, hundar, kaniner, sälar och grodor.
 
Vi kan även bygga rykte med Jamie. Jag hoppas faktiskt att man kan fortsätta göra det tills man blir populär med henne. När man når nivån Vänligt Inställd så kan man köpa det som finns i hennes butiker just nu.
 
 
Här ovan ser ni kläderna från Jamies butik: en klänning, en servitrisväst, en servitriskjol och en kockjacka. Jag önskar att vi också kommer att få vita, matchande byxor till kockjackan, samt en riktig, vit kockmössa. Mer vita kläder åt folket! Snygga skor och hanskar borde vi också få till käderna.
 
 
Sen har SSE tänkt att försöka lansera SSO på Steam, och behöver vår hjälp till det! Ni som kan, gå in på Greenlight på Steam och rösta! (Man måste vara medlem på Steam och ha spenderat minst 5euro för att rösta).
 
På SSOs Greenlight-sida så fick man se en liten spoiler också. O: Jag tror den har att göra med felskrivning i titeln till nyhetsvideon som kom i onsdags, vilket förvissor snabbt rättades till. X)
 
Här är bilden. Kan ni se vad som är annorlunda?
 
En, två, tre, fyra fem, sex, sju- Vänta va? SJU?!? O.O
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0