Nytt område snart!!

Flera av er har säkert sett att SSEAB har postat ett inlägg på deras engelska nyhetssida om det nya området som kommer i höst. Det som tidigare kallades för Södra Skördebygden har nu fått det officiella namet Epona.
 
Eftersom det engelska nyhetsinlägget inte har översatts till svenska än, så postar jag här en egen översättning av inlägget:
 
Förbered er: Epona kommer snart!!
 
 
Hej, stjärnfamiljen! I denna speciella nyhetsartikel så delar vi med oss av en intervju med Hannes Kristoferson, ledande speldesigner på Star Stable!
 
Låt oss gå rakt på frågorna som finns på allas läppar!
 
Hej, Hannes! Tack för att du pratar med oss idag. Vi vill veta mer om det nya området! Berätta allt för oss...
 
Hej, allihop! Tack för att jag får vara med, det är toppen att prata direkt till spelarna och fansen. Ja, vad kan jag säga om det nya området? Väldigt många känner redan till det som Södra Skördebygden, vilket stämmer, men det riktiga namnet på det nya området är Epona! Visst, det är området som utgöra den södra delen av Skördebygden, men nu vet ni det riktiga namnet!
 
Epona låter toppen! Kan du berätta mer om de nya platserna och byarna? Hur är det med Fort Maria?
 
Absolut! Där finns det söta förortssamhället Nya Hillcrest, det spöklika Spegelkärret och den sömniga lilla Månskärsbyn bland andra platser. Fort Maria är fortfarande mystiskt låst, dock, och ingen medlem av befolkningen har varit där på åratal. Det finns en berättelse som säger att den som lyckas ta sig in i fortet syns aldrig till igen...!
 
Det låter som om det är dags för några riktigt äventyrliga berättelser. Vilka är karaktärerna som vi kommer att få möta längs vägen?
 
Det finns en hel hop med nya karaktärer och familjer för er att lära känna, och har ni någonsin undrar över hur Bobcat Girls av någon anledning är den enda ridklubben på en ö full av hästar? Låt oss säga att de inte är ensamma!
    Spännande nya uppdrag kommer att ta er längre längs GED-grenen av Star Stable-berättelsen, och där finns alla vändingar och nya ansikten som ni förväntar er på Jorvik. 
 
Nytt område! Nya uppdrag! Kom igen, vi kommer inte att låta dig gå innan du berättar om grimskaften!
 
Hahaha, självklart inet! Ja, det coolaste med grimskaften är att det faktiskt inte kommer att vara grimskaft. Det kallas för leda häs-funktionen, och ni kommer att varligt kunna leda med er era hästar genom att hålla i tränset, vilket vi tycker är roligare och mycker gulligare än grimskaft! Allt jag kan säga om när det kommer är att ni borde hålla utkik efter ett tillkännagivande. Kanske en tidig julklapp? Haha, ni får se!
 
Tack så mycket, Hannes! Det har varit toppen att prata med dig, det är alltid så roligt att kika bakom kulisserna. 
 
Tack till dig, också! Hoppas att alla ser fram emot att utforska Epona!
 
Bilder från artikeln:
 
A sneak peek of New Hillcrest!
Nya Hillcrest
 
The eery Mirror Marshes...
Spegelkärr
 
Epona! Coming Soon!
Ett stall/gård någonstans i området.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0